Sydänfysioterapeutti tukenasi sydänsairauden äärellä

Halutessasi sydänkuntoutukseen perehtynyt sydänfysioterapeutti on tukenasi sydändiagnoosin tai -toimenpiteen jälkeen. Kuntoutumisen ja toipumisen kannalta sydänfysioterapian oikea-aikaisuus ja yksilöllinen ohjaus ovat tärkeitä. Tavoitteena on rohkaista, ohjata ja tukea liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti sydänsairaudesta huolimatta, sydämen kokonaistilanne huomioiden.

Käynti sydänfysioterapeutilla voi pitää sisällään suorituskyvyn arviointia esimerkiksi 6 minuutin kävelytestin avulla sekä monipuolista liikunnallista ohjausta. Usein yksikin käynti sydänfysioterapeutilla voi riittää, mutta tarvittaessa voidaan sopia seurantakäynti 3-6 kuukauden päähän. Halutessasi käyntejä voidaan sopia pidemmäksikin aikaa.

Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat tukea ja neuvontaa liikunnassa sydändiagnoosin tai -toimenpiteen jälkeen. 

Sydänfysioterapeuttimme Heli Koskinen työskentelee Sydänkeskus Helsingissä, mutta hänelle voit varata myös etävastaanottoajan. Voit jättää hänelle soittopyynnön tai varata ajan vastaanotolle puhelimitse 09 374 79700 tai täältä.