Sydänkeskuksen TT-rekka toimipisteessänne

Sydänkeskus tarjoaa organisaatioasiakkailleen tietokonetomografiatutkimuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä eri kuntien terveyskeskusten ja työterveyshuoltojen sekä yksityisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Meillä on uudenaikaista ja laadukasta teknologiaa hyödyntävä TT-rekka, joka mahdollistaa kuvantamisen teidän toimipisteenne pihassa. Tämä tuo kustannussäästöjä sekä terveydenhuollon järjestävälle osapuolelle että työnantajille sekä nopeuttaa potilaan hoitoonpääsyä.

Jos teillä on säännöllinen tarve TT-tutkimuksille toimipisteessänne, liikkuva kuvantamisyksikkö mahdollistaa kuvauspäivien järjestämisen toimipisteenne pihassa. Voimme järjestää myös yksittäisiä kuvauspäiviä, esimerkiksi jononpurkua.

Voitte lähettää myös yksittäiset potilaat tutkimuksiin TT-rekkaan joko itsemaksavina tai maksusitoumuksella, jolloin tutkimukset tehdään nyt jo olemassa olevissa kuvauspaikoissa Oulussa, Rovaniemellä, Porissa ja Helsingissä. Täältä löydät lisätietoa siitä, miten ohjaat potilaan lähetteen Sydänkeskukseen.

 

Kysy lisää teidän organisaatiotanne parhaiten täydentävästä kokonaisuudesta:

Olli-Pekka Piira, toimitusjohtaja

+35844 505 7494, olli-pekka.piira(at)sydankeskus.com

 

Katri Raven, operatiivinen johtaja

+35844 782 8986, katri.raven(at)sydankeskus.com