Asiantuntevan lääkärin hoitoon nopeasti

Toimintamme sai alkunsa vuonna 2005, kun lääketieteen tohtori ja kardiologian erikoislääkäri Olli-Pekka Piira huomasi yhdessä kollegoidensa kanssa, että Ouluun tarvitaan sydäntautien hoitoon erikoistunutta lääkärikeskusta.

Jo alusta alkaen toimintaperiaatteenamme on ollut, että sydänpotilaan täytyy päästä asiantuntevan lääkärin hoitoon nopeasti ja helposti.

Kaikissa hoitopolun vaiheissa

Tänä päivänä olemme Suomen suurin kardiologiaan erikoistunut lääkärikeskus, jolla on toimipisteet Oulussa, Helsingissä, Rovaniemellä ja Porissa. Helsingin toimipisteemme on Suomen ainoa yksityinen angiografisia toimenpiteitä, kuten pallolaajennuksia ja sydämen varjoainekuvauksia tuottava lääkärikeskus.

Meillä työskentelee kymmeniä alansa huippukardiologeja. Asiantuntijoidemme ja palvelukoordinaattoriemme osaava ja lämmin palvelu ovat asioita, joista olemme ylpeitä.

Meillä on aito halu auttaa. Meille on sydämen asia, että sinä tulet kuulluksi ja huomioiduksi kaikissa hoidon vaiheissa. Sydänkeskukseen olet aina tervetullut potilaaksi, myös ilman lähetettä.

Paikallinen lääkärikeskus

Meidät tunnetaan laadukkaasta ja nopeasta palvelustamme. Asiakkaamme kuvailevat meitä luotettavaksi, asiantuntevaksi, ystävälliseksi, turvalliseksi ja matalan kynnyksen paikalliseksi lääkärikeskukseksi.

”Sydänkeskuksella on saatavilla matalan kynnyksen palvelut. Luottamus on minusta tärkeintä hoidon aikana. Minulla on luotto Sydänkeskukseen ja uskallan suositella sitä myös muille. Täällä on vino pino kardiologeja ja asiantuntevaa porukkaa antamassa hyvää hoitoa. Sydänkeskuksella on niin sanotusti pumppu kunnossa”, potilaamme kertoo.

Huolta sydämestä ennaltaehkäisevästi

Meille on tärkeää pitää sydämestä huolta ennaltaehkäisevästi, sillä sydänsairaudet ovat edelleen merkittävä kuolinsyy Suomessa. Ennakoiva sydänterveys on elintärkeää.

”Kun huolehtii sydämestään, voi välttyä kaikesta elämän ja elämänilon menettämisen välillä”, 25 vuotta sydänpotilaiden parissa työskennellyt kardiologi Timo Mäkikallio kiteyttää.

Moni odottaa sydänvaivojensa kanssa liian pitkään. Apua haetaan usein vasta silloin, kun sydänsairaus on edennyt jo vakavaan vaiheeseen.

Mäkikallio törmää lähes viikoittain tilanteeseen, jossa ennakoivan sydänterveyden avulla olisi voitu välttyä vakavilta seurauksilta, jopa kuolemalta.

”Pääsääntöisesti Suomessa toimitaan niin, että hoitoon tullaan, kun on joko selviä sydänperäisiä oireita tai tapahtunut jo jokin epäedullinen sydäntapahtuma”, Mäkikallio sanoo.

Sydänkeskuksessa kardiologin vastaanotolle pääsee nopeasti ja ilman lähetettä. Palvelemme yksityisasiakkaitamme Oulussa, Rovaniemellä, Porissa sekä Helsingissä. Palveluvalikoimamme kattaa sydänasiakkaan koko hoitoketjun.

Lue lisää:
Tutustu palveluihimme.

Etälausunnot ja konsultaatiopalvelut

Lääkärikeskustoiminnan lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset etälausuntopalvelut ja asiakkaiden toimipisteissä tapahtuvat konsultaatiopäivät.

Lue lisää:
Organisaatioasiakkaille tarjoamamme palvelut