Lähetteet TT-rekkaan

Tutkimusten saatavuus on hyvä — aika järjestyy nopeasti.

Meillä on uudenaikaista ja laadukasta teknologiaa hyödyntävä TT-rekka, jonne voitte ohjata potilaanne tutkimukseen. Rekan kuvantamistila on miellyttävä, rauhallinen sekä esteetön. Röntgenhoitajamme ovat kokeneita alansa huippuosaajia.

Lähetteiden toimittaminen Sydänkeskukseen

Potilaanne on tervetullut lähetteellänne meille tutkimukseen – myös itsemaksavana. Lähetteen sekä mahdollisen maksusitoumuksen voitte toimittaa meille postitse tai suojattuna sähköpostina kyseessä olevan toimipisteen toimistoon tai suoraan röntgenhoitajalle.

Olemme yhteydessä potilaaseen valmistautumisohjeiden ja ajanvarauksen tiimoilta.

Lähettävä lääkäri arvioi aina tutkimuksen soveltuvuuden potilaalle (munuaisfunktio, lääkitykset, perussairaudet, mahdolliset allergiat) ennen lähetteen toimittamista Sydänkeskukseen. Tiedot tulee olla selkeästi kirjattuna lähetteeseen.

Toimitamme lausunnot tutkimuksesta lähettävään yksikköön

Sepelvaltimoiden TT-tutkimuksesta toimitamme radiologin lausunnon lisäksi kardiologin lausunnon. Mahdollisista sivulöydöksistä ja muista TT-tutkimuksista toimitamme radiologin lausunnon. Tarvittaessa voimme myös toimittaa kuvat teille sähköisenä siirtona omaan kuva-arkistoonne.

Yleisimpiä meillä tehtäviä tutkimuksia:

  • FN1AD Sepelvaltimoiden TT- tutkimus
  • AA1AD Erilaiset pään tutkimukset
  • PD5AD Aortta
  • JN3AD Vatsan TT-tutkimus
  • JN4AD Vartalon TT-tutkimus

Jos toivotte jotain muuta tutkimusta, kysykää lisää.

Kuvaamme säännöllisesti kiinteiden toimipisteidemme läheisyydessä Oulussa, Rovaniemellä, Porissa ja Helsingissä, lisäksi rekka liikkuu ympäri Suomen. 

Mikäli organisaatiossasi on paljon kuvaustarpeita, voidaan TT-rekka ajaa myös teidän toimipisteenne pihaan. Lue lisää täältä.

Organisaationne käyttöön tulostettava esite tästä.

Lisätietoja:

Tiina Väisänen, vastaava röntgenhoitaja

+35850 470 8440, tiina.vaisanen(at)sydankeskus.com

Kaisa Tukiainen, sairaanhoitaja

+35850 472 9888, kaisa.tukiainen(at)sydankeskus.com