Etälausuntopalvelut

Sydänkeskus toimittaa asiakasorganisaation käyttöön tarvittavan määrän helppokäyttöisiä ja potilasystävällisiä laitteita, joilla asiakkaan henkilökunta voi tehdä potilailleen tarvittavan tutkimuksen. Rekisteröinnit toimitetaan palvelimen kautta sähköisesti Sydänkeskuksen kokeneiden erikoislääkäreiden lausuttavaksi. Asiakas saa lausunnon tehdystä rekisteröinnistä nopeasti ja vaivattomasti sähköisessä muodossa.

Holterointi.fi

Oman holterointi.fi-etälausuntopalvelun kautta Sydänkeskus tarjoaa organisaatioasiakkailleen mahdollisuuden tehdä 1-7 vuorokauden mittaisia holter-rekisteröintejä. Palveluun kuuluvat myös uniapnean seulontaan soveltuva yöpolygrafia sekä verenpaineen vuorokausiseuranta. Kaikki holterointi.fi-palvelussa käytettävät laitteet ovat potilasystävällisiä ja helppokäyttöisiä eikä palvelun käyttö vaadi asiakkaalta investointeja, sillä laitteet ja ohjelmistot toimitetaan Sydänkeskuksen toimesta asiakkaalle. Sydänkeskus vastaa myös asiakkaan henkilökunnan koulutuksesta palvelun käyttöön.

Peukalo-EKG yhteistyö

Tarjoamme yhteistyössä Zenicorin kanssa peukalo-EKG-tutkimukset organisaatioasiakkaille. Peukalo-EKG-tutkimuksessa potilas saa mukaansa pienen oire-EKG-laitteen, jolla hän voi tallentaa muutaman kymmenen sekunnin mittaisia EKG-tallenteita oireiden ilmaantuessa. Sydänkeskuksen kardiologi tulkitsee EKG-rekisteröinnit ja tekee niistä asiakkaalle lausunnon, jonka asiakas voi ladata itselleen sähköisessä muodossa ja tallentaa omaan potilastietojärjestelmäänsä.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Katri Raven, operatiivinen johtaja
+35844 782 8986

Olli-Pekka Piira, toimitusjohtaja
+35844 505 7494

Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi(at)sydankeskus.com