Sydämen katsastus

Tiedätkö, mikä on sydänterveytesi laita?

Viet tunnollisesti autosi katsastukseen vuodesta toiseen – mikset veisi sydäntäsikin? Meillä on vain yksi sydän, pidetään siitä huolta.

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen merkittävä kuolinsyy Suomessa. On tärkeää hakeutua tutkimuksiin hyvissä ajoin, jotta riskeihin voidaan puuttua ja hoitaa kuntoon kaikki sellaiset asiat, joihin voidaan vaikuttaa. Ennakoiva sydänterveys on yksi tärkeimmistä keinoista välttää vakavat ja pitkälle edenneet sydänsairaudet.

Sydämen katsastus -tarjouskampanja voimassa Sydänkeskuksen Helsingin, Oulun ja Porin toimipisteissä!

Tuo sydämesi katsastukseen

Sydämen katsastuksessa pääset keskustelemaan sairaanhoitajan kanssa mieltäsi askarruttavista sydänasioista, mahdollisista riskitekijöistä sekä sydänterveyttä edistävistä tekijöistä. Vastaanotolla mitataan verenpaine, ja saat mukaasi myös kotimittausohjeet. Sydämen katsastukseen sisältyvät pikakolesteroli- ja verensokerimittaukset sekä sydänfilmi eli EKG, joka avulla saadaan tärkeää tietoa sydämen sähköisestä toiminnasta ja rakenteesta. Porin toimipisteellämme on mahdollista korvata pikakolesteroli- ja verensokerimittaukset myös ABI mittauksella, joka antaa arvokasta tietoa alaraajojesi valtimoverenkierron tilasta ja sen mahdollisista häiriöistä. Täältä voit lukea lisää ABI-mittauksesta.

Tarvittaessa sairaanhoitaja suosittelee käyntiä sydänlääkärin vastaanotolla. Sydämensä katsastukseen tuoneet asiakkaat saavat lääkärin vastaanotosta ja tutkimuksista 10 % alennusta.

Varaa aika Sydämen katsastukseen täältä.