Sydämen katsastus

Tiedätkö, mikä on sydänterveytesi laita?

Viet tunnollisesti autosi katsastukseen vuodesta toiseen – mikset veisi sydäntäsikin? Meillä on vain yksi sydän, pidetään siitä huolta.

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen merkittävä kuolinsyy Suomessa. On tärkeää hakeutua tutkimuksiin hyvissä ajoin, jotta riskeihin voidaan puuttua ja hoitaa kuntoon kaikki sellaiset asiat, joihin voidaan vaikuttaa. Ennakoiva sydänterveys on yksi tärkeimmistä keinoista välttää vakavat ja pitkälle edenneet sydänsairaudet.

Sydämen katsastus Sydänkeskuksen Oulun ja Helsingin toimipisteessä! 

 

Tuo sydämesi katsastukseen tai osta läheiselle lahjaksi

Sydämen katsastuksessa pääset keskustelemaan sairaanhoitajan kanssa mieltäsi askarruttavista sydänasioista, mahdollisista riskitekijöistä sekä sydänterveyttä edistävistä tekijöistä. Vastaanotolla mitataan verenpaine, ja saat mukaasi myös kotimittausohjeet. Sydämen katsastukseen sisältyvät pikakolesteroli- ja verensokerimittaukset sekä sydänfilmi eli EKG, joka avulla saadaan tärkeää tietoa sydämen sähköisestä toiminnasta ja rakenteesta.

Tarvittaessa sairaanhoitaja suosittelee käyntiä sydänlääkärin vastaanotolla. Sydämensä katsastukseen tuoneet asiakkaat saavat lääkärin vastaanotosta ja siellä tehtävistä tutkimuksista 10 % alennusta.

Varaa aika Sydämen katsastukseen joko Ouluun tai Helsinkiin täältä. Jos et löydä aikoja nettiajanvarauksesta, olethan puhelimitse yhteydessä toimipisteeseen.