Sydänkeskus laajenee Helsinkiin!

Toimintamme laajenee Helsinkiin. Helsingin Sydänsairaalan omistajuus siirtyy 1.1.2023 alkaen Tays Sydänsairaalalta Sydänkeskukselle. Toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa työntekijöineen entiseen tapaan.

Toiminta jatkuu entisenlaisena ja Sydänkeskus Helsinki vastaanottaa niin yksityis-, kuin lähetepotilaita jatkossakin. Sote-lainsäädäntö mahdollistaa edelleen potilaiden vapauden valita hoitopaikakseen toinen hyvinvointialue.

– Olemme iloisia kaupan toteutumisesta ja toimintamme laajentumisesta pääkaupunkiseudulle. Helsingin Sydänsairaalan huippuluokan osaaminen ja timanttiseksi hiottu potilaskokemus sopii hyvin yhteen meidän arvojemme ja tahtotilan kanssa, Sydänkeskuksen toimitusjohtaja Olli-Pekka Piira toteaa.

Tavoitteemme on olla koko Suomen Sydänkeskus.

Tavoitteemme on olla koko Suomen Sydänkeskus. Avasimme vuonna 2019 Rovaniemelle toimipisteen vastaamaan Lapin alueen kardiologian erikoislääkäripalveluiden kysyntään. Vuoden 2022 alkupuolella palvelutarjontamme laajeni kattamaan tietokonetomografialla kuvantamisen, ja syksyllä 2022 avasimme uuden toimipisteen Poriin. Tulemme laajentamaan palveluverkostoamme myös tulevaisuudessa.

– Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavamman hoitoketjun sekä paremmat palvelut sydänten hyväksi. Helsingissä toteutamme myös invasiivisia toimenpiteitä, mukaan lukien angiografiat, pallolaajennukset ja sydäntahdistimien asennukset, Piira kertoo.

Sydänkeskus on sydäntauteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistunut ihmisläheinen ja paikallinen lääkärikeskus, jossa työskentelee kymmeniä kokeneita kardiologeja. Koko Sydänkeskuksen toiminnan kantavana ajatuksena on ihmisten auttaminen sydänsairauden äärellä.

Tätä ajatusta toteutamme joka päivä ihmisiä kohdatessamme. Varmistamme, että asiakas tulee palveluketjun kaikissa vaiheissa kuulluksi ja huomioiduksi sekä saa asiantuntevan avun jatkohoito-ohjeineen nopeasti ja selkeästi. Meillä on aito halu auttaa.