TT-kuvantaminen

Sydänkeskus tarjoaa organisaatioasiakkailleen myös tietokonetomografiatutkimuksia. Meillä on uudenaikaista ja laadukasta teknologiaa hyödyntävä TT-rekka, joka mahdollistaa kuvantamisen teidän toimipisteenne pihassa tai vaihtoehtoisesti voitte ohjata potilaanne lähetteellä meille tutkimukseen. Tämä tuo kustannussäästöjä sekä terveydenhuollon järjestävälle osapuolelle että työnantajille sekä nopeuttaa potilaan hoitoonpääsyä.

Kuvaamme säännöllisesti kiinteiden toimipisteidemme läheisyydessä Oulussa, Rovaniemellä ja Porissa, mutta TT-rekkamme liikkuu ympäri Suomen. Rekan kuvantamistila on miellyttävä, rauhallinen sekä esteetön. Röntgenhoitajamme ovat kokeneita alansa huippuosaajia. Toimitamme sepelvaltimoiden TT-tutkimuksesta radiologin lausunnon lisäksi kardiologin lausunnon. Mahdollisista sivulöydöksistä ja muista TT-tutkimuksista toimitamme radiologin lausunnon. Tarvittaessa voimme myös toimittaa kuvat teille sähköisesti.

Potilaanne on tervetullut lähetteellänne meille tutkimukseen – myös itsemaksavana. Lähetteen sekä mahdollisen maksusitoumuksen voitte toimittaa meille postitse tai suojattuna sähköpostina suoraan röntgenhoitajallemme tai Oulun Sydänkeskuksen toimistolle. Röntgenhoitajamme on yhteydessä potilaaseen valmistautumisohjeiden ja ajanvarauksen tiimoilta. Tutkimusten saatavuus on hyvä, aika järjestyy kahden viikon sisällä.

Yleisimpiä meillä tehtäviä tutkimuksia:

  • FN1AD Sepelvaltimoiden TT- tutkimus
  • AA1AD Erilaiset pään tutkimukset
  • PD5AD Verisuonien tietokonetomografiatutkimukset
  • JN3AD Vatsan TT-tutkimus
  • JN4AD Vartalon TT-tutkimus

Jos toivotte jotain muuta tutkimusta, kysykää lisää!

 

Annamme mielellämme lisätietoja:

Pekka Pirttiaho, varatoimitusjohtaja
+35840 565 6850

Katri Raven, operatiivinen johtaja
+35844 782 8986

Tiina Väisänen, vastaava röntgenhoitaja
+35850 470 8440

Olli-Pekka Piira, toimitusjohtaja
+35844 505 7494

Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi(at)sydankeskus.com